Kihirdettetik, hogy a Magyar Olvasástársaság idén Mátyás királyt ünnepli a mesékkel. A népmese napja országos konferenciához kapcsolódva pályázatot hirdet
• 6-10 évesek
• 11-14 évesek,
• 15-19 évesek,
• 19 év felettiek számára.

Készítessék olyan szelfi, melyen a kép készítőjével együtt Mátyás királyhoz vagy Mátyás-meséhez kapcsolódó helyszín, emlékmű, felirat, kép, tárgy jelenik meg!Kreatív és egyediszelfiket várunk, tisztán kivehető és jól felismerhető legyen rajta a Mátyás királyra utaló elem!

Küldessék ezen szelfia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ímre, ezen év őszelő havának 15. napjáig (2018.09.15.).

Közöltessék velünk aszelfi leírásában:
• a fényképen szereplő személy neve, életkora, elérhetősége (e-mail címe, levelezési címe),
• hol készült a kép, mi látható rajta.

Hashtagben szerepeljen: #szelfizzmatyassal#

Tudomásul vétessék, hogy korosztályonként az 1̶  3. helyezettet mesés ajándékokkal jutalmazzuk., melyjutalmukat igazságos királyunk várának fejedelmi könyvtárának legdíszesebb termében, Budán vehetik át, amanagy napon, amikor Benedek apó születésének.ünnepelésére mind egybesereglenek a mesélő népek. A feljőni nem tudók ajándéka  postagalambbalküldetik el címükre.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 425 vendég és 0 tag böngészi