Beadási határidő: 2017. január 15.

Pályázati időszak vége: 2017. december 31.

Pályázati kapcsolattartó: Dr Vraukóné Lukács Ilona

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítem, hogy a Reformáció Emlékbizottság által 2016. november 18-án megjelentetett, REB-17-PROG kódszámú, "Jubileumi programok támogatása" elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott, REB-17-PROG-0335 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett A reformáció öröksége című pályázati projektjüket a Támogató 700 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Szakmai felelős:

Dr Szinger Veronika
Dr Pompor Zoltán
Dr Szabó Ildikó

Program:

A reformáció öröksége

Képzés a képzőknek A Nemzeti Pedagógus Karral közös szervezésben: 25, megyénként 1, határon túlról 5 pedagógus részére képzés szervezése Sonkád (Szabolcs-Szatmár-Bereg) településen (717 lakos). A két nap konferencia előadóinak tervezett témái: a reformáció nagy alakjai külföldön és Magyarországon; Kálvin János tételei; erkölcs és kereszténység, reformáció – nyelvfejlődés – oktatás - demokrácia - könyvkiadás; egyházi és világi irodalom és művészet; a reformáció nemzetépítő hatása;  Az egyes témák előadásaiból (egyház-, irodalom-, művelődés-, művészet-, politika- és jogtörténész), az előadók vezetésével - csoportokban -  összefoglalók – ppt-k -készülnek, az egyes csoportok anyagait összesítve egy, felső tagozatos  diákok  számára szóló előadás áll majd össze. A résztvevő pedagógusok, 2017. 09. 15 – 11.30. között egy előadást kell tartsanak iskolájukban. A képzettektől 25 iskolában hallhatnak majd a diákok előadásokat a reformáció örökségéről.

Elnyert támogatás összege: 700.000.-

Együttműködő partnerek:

Nemzeti pedagógus Kar

Sonkád Község Önkormányzata

›› KAPCSOLÓDÓ CIKK: A reformáció öröksége c. pedagógus-továbbképzés

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 631 vendég és 0 tag böngészi