szófelhő

Egyesületünk tanácsa úgy döntött, hogy egy 2019. évi asztali naptárral ajándékozza meg tagjait, partnereit.
Ahhoz, hogy ez az egyébként egyszerű asztali naptár egyéni, HUNRA - arculatot kapjon, az egyesület tagjainak segítségét is kértük; küldjenek olvasással kapcsolatos idézeteket.

Versenyt is hirdettünk. Az első tíz beküldő a saját naptárán kívül 10, 9, 8, 7,..... db naptárat kap ajándékba. A válogatásba bekerülő idézetek beküldői között pedig egy 5.000.- Ft értékű könyvutalványt sorsoltunk ki.

Köszönet mindazoknak, akik odafigyeltek felhívásunkra, s fontosnak 
tartották munkánk segítését!


Az idézetek beküldésben a leggyorsabbak voltak:

1. Nagy Attila           
2. Nógrádi Gábor         
3. Dr. Fábiánné Ibolya   
4. Werner Ákos           
5. Dr. Hász Erzsébet     
6. Gönczi Judit           
7. Keresztes Annamária   
8. Kovács Ferenc         
9. Gyermánné Huga Ibolya 
10. Félixné Oravecz Márta 

Bár az idézetek számát illetően semmi kitétel nem volt a felhívásban, de szeretnénk köszönetet mondani Heffner Annának, aki 19, és Nógrádi Gábornak, aki 14 idézetet küldött be, melyek majdnem kivétel nélkül bekerültek a listában, hogy a naptárba kerüljenek.
Heffner Annának szeretnénk ezt megköszönni 5 db, s Nógrádi Gábornak is újabb 5 db  naptárral. Bízunk abban, hogy az Ő "olvasó nagycsaládjukban" lesz ezeknek helye!


Mivel első körben kevés visszajelzést/idézetet kaptunk, ezért felhívásunkat elküldtük az Olvass többet! vetélkedő egykori nyerteseinek is (7 főtől érkezett idézet). Az 5.000.- Ft-os könyvutalvány tulajdonosa közülük került ki: Fazekas Melinda, az ócsai Bolyai János Gimnázium egykori tanulója. Biztosak vagyunk abban, hogy ez is jó helyre kerül. 

Továbbá mindenkink, aki küldött be idézetet, az alanyi/tagsági jogon járó 1 naptár mellé még 1 plusz példányt felajánlunk ajándékba. 
(Összesen 16 fő)

Gratulálunk a gyorsaknak, a bőséggel adakozóknak és a szerencsés nyertesnek is!

Az a kérésünk, hogy  egy naptárat, mint meghívót ajándékozza tovább családtagjának, munkatársának, barátjának, diákjának stb., hogy  2019-ben csatlakozzon hozzánk, segítse Ő is munkánkat aktív közreműködéssel,  vagy csak csendes  részvétellel.

A naptárakat a 2019. január 12-i közgyűlésen lehet majd átvenni.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

HUNRA BANNER kicsi

Levelezési cím:
Magyar Olvasástársaság
Szabó Ildikó, dr., elnök
Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar
6000 Kecskemét, Kaszap u. 6-14.

Tagfelvétel és tagmegújítás
Amennyiben a Magyar Olvasástársaság tagja kíván lenni vagy tagságát szeretné megújítani kérem regisztráljon vagy jelentkezzen be az online tagnyilvántartó rendszerbe!
Olvaso tars LOGO2 kicsi
olvassel logo

BANNER SZIG kicsi
 
KE

Vonalban

Oldalainkat 252 vendég és 0 tag böngészi